top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
Yazarın fotoğrafıLitera

And Öykü Ödülü'ne başvurular başladı

1., 2. ve 3.’ye AND Öykü Ödülü verilecek olan organizasyonda üç adet de “Dikkate Değer” öykü belirlenecek. Ayrıca jüri tarafından yayımlanmaya değer görülen tüm öyküler bir seçkide toplanarak kitaplaştırılacak.



Ana teması “Eşik” olan AND Öykü Ödülü’ne başvuruları başladı. Şartnamesine info@aydinliknesiller.org adresinden ulaşılabilecek olan ve 1., 2. ve 3.’ye AND Öykü Ödülü verilecek olan organizasyonda üç adet de “Dikkate Değer” öykü belirlenecek. Ayrıca jüri tarafından yayımlanmaya değer görülen tüm öyküler bir seçkide toplanarak kitaplaştırılacak.


AND Öykü Ödülü’nün ikinci yılındaki onur konuğu edebiyatımızın çınarlarından, Nursel Duruel olacak. Jüri başkanlığını ise eleştirmen, yazar Mesut Varlık üstleniyor. Koordinasyonu Şebnem Denk’in yürüttüğü ödülün jüri üyeleri; Figen Yıldız, Hale Kilit Aydoğuş, Hüseyin Opruklu, Özlem Aksu Kurtoğlu, Özlem Pekcan ve Ülkü Yağmur. 18 yaşını dolduran herkese açık olan öykü ödülüne, öyküler 15 Ocak 2025’e kadar, info@aydinliknesiller.org adresine gönderilebilir.

Seçkiye girmeye değer görülen öyküler 7 Mart 2025’te açıklanacak olup ödül töreni 15 Mart 2025 tarihinde yapılacaktır.

“AND Öykü Ödülü Seçkisi” 2025 yılı içinde, Metinlerarası Kitap tarafından yayımlanacak.


Aydınlık Nesiller Derneği Hakkında:

Sosyal sorumluluk bilinciyle, topluma hizmet etmek için 2017 yılında kurulan ve şimdiye kadar yüzlerce öğrenciye burs imkanı sağlayan Aydınlık Nesiller Derneği, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeyi hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Aydınlık Nesiller Derneği, şimdi de edebiyatımıza katkı sunmayı ve yeni kalemleri okuyucuyla buluşturmayı amaçlamaktadır.

Comments


bottom of page