top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
Yazarın fotoğrafıLitera

Can Çocuk 3 yeni kitapla geliyor!

Nesillerdir keyifle okunan ve her yaştan okurun içini ısıtan ''Noel Şarkısı'', Norveç ve Finlandiya'nın çok sevilen yazarları Bjørn Sortland ve Timo Parvela'dan nefes kesen bir uzay macerası: Kepler62, Almanya'nın sevilen çocuk klasiklerinden "Anneanne ile Frieder"

NOEL ŞARKISI

Cimri mi cimri, huysuz mu huysuz bir ihtiyar olan Ebenezer Scrooge, Noel arifesinde üç hayalet tarafından ziyaret edilir. Geçmişin, şimdinin ve geleceğin hayaletleriyle kendi yaşamında manevi bir yolculuğa çıkan Scrooge, geçmişi geçmişte bırakmayı ve Noel neşesini kucaklamayı nihayet öğrenecek midir?


KEPLER62

Joni, abisi Ari'yi bulmak için kamptan ayrılır. Çıktığı bu zorlu yolculukta, X ve gölge aslanlarından biri ona eşlik ettiği için biraz rahatlamıştır. Bu yabancı gezegenin daha önce keşfedilmemiş bölgelerinde yapacakları seyahat bilinmezlerle doludur. Joni, X ve gölge aslanı gezegenin akıl almaz güzelliklerinin yanı sıra çirkinliklerini de deneyimleyeceklerdir. Peki ya fısıldayıcılarla ilgili gerçek nedir? Bir tür ilah oldukları doğru mudur?


ANNEANNE İLE FRİDER OKUL YOLUNDA

Frieder okula başlamayı iple çeker. Fakat büyük gün gelip çattığında hiçbir şey istediği gibi gitmez. Önce, kahvaltıda yeni okul pantolonuna reçel döker, ardından şekerlemeyle dolu okul külahını bir türlü bulamaz. Peki ya sonra?.. Okulun kapısı neden kilitlidir ki? İşte o an, Frieder gözyaşlarını tutamaz. Tabii her zamanki gibi anneannesine güvenmelidir, çünkü onun sayesinde okulun ilk günü Frieder'in hayal ettiğinden de güzel geçecektir.


Comments


bottom of page