top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

Evimizin Adresi

Öyküleri daha önce Notos, Öykü Gazetesi, Litera Edebiyat ve Yük Edebiyat gibi mecralarda yayımlanan Orçun Mutlu’nun ilk öykü kitabı, Evimizin Adresi okuruyla buluştu.



Evimizin Adresi, hayatın karmaşıklığını ve aidiyet arayışının derinliklerini keşfe çıkıyor. Okur, on bir dokunaklı öykü aracılığıyla, kendine bir yer edinme çabası içinde olan karakterlerin iç dünyalarına yolculuk ediyor.


Arayışların/bulamayışların, engellerin/geçemeyişlerin, hayallerin/kırıklıkların üstesinden gelmeye çalışan karakterler, bazen geçmişin izlerini silmeye bazen de geleceği inşa etmeye çalışırken okuyucunun kalbine dokunuyor.


Orçun Mutlu'nun ustalıkla işlediği temada öyküler kendi benzersiz atmosferini sunuyor. Kitap boyunca, hayatın karmaşıklığı ve insan ilişkilerinin derinlikleri keşfedilirken, okuyucu bir yandan karakterlerle bağ kuruyor bir yandan da kendi iç dünyasına dalıyor. Mutlu’nun sade ve akıcı dili, okuru karakterlerin iç dünyasına çekerek derin bir bağ kurmayı başarıyor.

"Evimizin Adresi" sadece bir kitap değil, okuyana bir iç yolculuk rehberi niteliğinde. Mutlu’nun öyküleri, hayatın derinliklerine inmeye cesaret eden her okurun başucu kitabı olmaya aday.


1998, İzmit doğumlu Orçun Mutlu; Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve yazmaya devam ediyor.


EVİMİZİN ADRESİ

Orçun Mutlu

PND Kitap, 2024

Tür: Öykü

112 s.

Comments


bottom of page